Kontor Malmö Amiralsgatan 17

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös stadskärna, med allt folkliv på gator och torg, populära shoppinggator och restauranger.

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln. Resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och den internationella flygplatsen Kastrup nås på 15 minuter. Det är snabbt, enkelt och trevligt för såväl medarbetare som besökare att ta sig hit.

Fastigheten är byggd 1985 och är en väl underhållen fastighet, belägen i centrala Malmö. Fastigheten består av två sammanhängande byggnader, ett höghus och en lägre byggnadsdel där Malmö Konserthus tidigare hade sina lokaler. Höghuset har 13 våningar varav de 8 första är hotell. Resterande 5 våningar är kontor.

Du befinner dig alldeles i närheten av de populära galleriorna Triangeln och Hansa med butiker från de allra mest välkända handelskedjorna. I området finns även gott om trevliga restauranger och caféer som passar för affärsluncherna. Större konferensanläggningar går att hyra i närområdet.

Läs mer +
Har du frågor om fastigheten? Jag hjälper dig. 040-20 63 45 tim.prevolnik@skandiafastigheter.se