Start Eken 4

Eken 4

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde och som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Fastigheten Eken 4 ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg. Även om huset under senare tid har moderniserats och anpassats till vår tids krav på moderna och yteffektiva kontorsytor, har industrikaraktären varsamt bevarats. Stora öppna ytor, generös takhöjd och ett otroligt ljusinsläpp ger fantastiska möjligheter till spännande planlösningar.

Nära till service, restauranger, caféer, butiker och Friskis & Svettis. Fastigheten ligger granne med Signalfabriken och på några minuter tar du dig till Marabouparken.

Nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla stannar precis vid fastigheten. I området stannar även flyggbussarna till Arlanda och Bromma.

Landsvägen 66

Sundbyberg

Lokaltyp: Samhällsfastighet