Kontor Sundbyberg Löfströms Allé 6

Sundbyberg är "staden i staden"! Och läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att förlägga sina kontor här.

För den som ska ta sig till och från jobbet har Sundbyberg lyckligtvis det bästa kommunikationsläget! Esplanaden 6 har nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbanan, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot både Odenplan och västerort. Välkomna till Sundbyberg!

Fastigheten med adress Allén 6 ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg, mitt emellan Signalfabriken och Marabouparken. Fastigheten byggdes kring sekelskiftet för Sieverts kabelverk. Även om huset under senare tid har moderniserats och anpassats till vår tids krav på moderna och yteffektiva kontorsytor, har industrikaraktären varsamt bevarats.

Granne med Fabriksparken ligger Signalfabriken med butiker, service, restaurang, Story Hotel och caféer. Bank, postombud livsmedelsbutik och gym är andra uppskattade grannar.

Läs mer +
Har du frågor om fastigheten? Jag hjälper dig. 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se