Kontor Sundbyberg Esplanaden 3

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden": Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Bästa kommunikationsläget! Fastigheten har nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan, samt till bussar som går mot Odenplan och Västerort.

Fastigheten byggdes i början av 1980-talet och har en uthyrningsbar kontorsarea på cirka 24 000 kvm fördelade på fyra våningsplan samt ytterligare cirka 3 000 kvm i garageplan med arkiv och förrådsmöjligheter. Stommen är av betong med en bärande pelare som medger flexibla planlösningar. Komfortkyla via fjärrkyla med individuell styrning finns och ger ett behagligt klimat i fastigheten.

Här finns all tänkbar service nära till hands, som till exempel bankkontor, postombud, livsmedelsbutik, varuhus, gym samt restauranger och kaféer. I anslutning till fastigheten finns även Signalfabriken och Story Hotel.

Läs mer +
Har du frågor om fastigheten? Jag hjälper dig. 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se