Kontor Sundbyberg Esplanaden 3

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde och som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telecomföretag.

Bästa kommunikationsläget! Nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan, samt bussar till Odenplan och västerort.

Fastigheten byggdes i början av 1980-talet och har en uthyrningsbar kontorsarea på cirka 24 000 kvm fördelade på fyra våningsplan samt ytterligare cirka 3 000 kvm i garageplan med arkiv och förrådsmöjligheter. Stommen är av betong med en bärande pelare som medger flexibla planlösningar. Komfortkyla via fjärrkyla med individuell styrning finns och ger ett behagligt klimat i fastigheten.

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. I anslutning till fastigheten återfinns Signalfabriken med alla service samt Story Hotel.

Läs mer +
Har du frågor om fastigheten? Jag hjälper dig. 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se