Start Jobba hos oss Så jobbar vi

Långsiktighet och bredd som sitter i ryggraden.

För oss är långsiktighet mer än ett fint ord. Eftersom våra ägare är 1,4 miljoner försäkringstagare sitter det helt enkelt i ryggraden. Vi bygger långa hyresgästrelationer, hus som ska leva länge och vi gör det med kunnig personal som vill stanna i företaget.

Att ha förvaltning i egen regi är en av våra främsta styrkor. Det gör att vi kan garantera att våra hus och närområden alltid är hela, rena och trygga. Att vår personal är närvarande och syns bland våra hyresgäster. Och att det alltid är enkelt att få tag i oss.

Samtidigt som förvaltarna har full koll på att både hus och hyresgäster mår bra, stöttas de upp av våra många specialister. De jobbar segmentöverskridande och kan se till att erfarenheter från kontor bidrar med förbättringar i våra bostäder eller köpcentrum, och gör så att kollegans utvecklingsprojekt blir ännu lite bättre med lärdomar från andra områden och fastighetstyper. Ett brett arbetsfält ger också breda kompetenser, vilket gör oss mindre sårbara. Där det finns behov av expertis finns alltid kunskap och kapacitet, under vårt eget tak.

Ta gärna reda på mer om hur det är att jobba i de olika rollerna hos oss.