Start Jobba hos oss Lediga jobb Hållbarhetsstrateg till Skandia Fastigheter i Stockholm

Hållbarhetsstrateg till Skandia Fastigheter i Stockholm

Äntligen! Nu har du möjlighet att söka ett av de kanske mest meningsfulla jobb som finns! Vi på Skandia Fastigheter befinner oss mitt i en utvecklingsfas där du har chansen att komma in i ett spännande skede som vår nya Hållbarhetsstrateg. Som en av Sveriges största fastighetsägare har vi stor möjlighet att göra skillnad och bidra i arbetet mot en hållbar utveckling. Är du en initiativrik projektledare som vill vara ansvarig för att driva och utveckla vårt hållbarhetsarbete framåt? Härligt, då är du varmt välkommen att söka till oss!

Rollen

I tjänsten som Hållbarhetsstrateg hos oss kommer du att ha en viktig roll för vår fortsatta framgång och därmed ha ansvar för att utveckla företagets hållbarhetsarbete framåt. Vi strävar efter långsiktighet och tydligt fokus på hållbarhetsfrågor där du kommer att leda, driva och utveckla arbetet ihop med organisationen som helhet. Arbetet sker i enlighet med en nyligen fastställd hållbarhetsstrategi.

Du kommer att bedriva omvärldsanalys och sammanställa samt rapportera prestanda för hållbarhetsområdet och förvalta vår ISO 14001-certifiering. Fokus i rollen handlar om att lyfta bolaget och att göra skillnad.

I rollen som Hållbarhetsstrateg kommer du att rapportera till Utvecklingschef Produkt & Erbjudande. Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har flerårig erfarenhet av hållbarhetsarbete. Du är en erfaren projektledare som är van att samordna och driva utvecklingsprojekt och har arbetat med rapportering inom hållbarhetsområdet. Vidare har du en akademisk examen.

Att vara rätt person för just den här tjänsten innebär att du är lyhörd och inkännande. Du är social, utåtriktad och tycker om att samverka med andra människor, du är skicklig på att kommunicera målgruppsanpassat helt enkelt! Det är viktigt att du är affärsstrategisk, självständig och resultatorienterad. Som person tvivlar du inte en sekund på att ta tag i saker och du ser vad som behöver göras. Självklart är du prestigelös i ditt förhållningssätt och har ett engagemang som smittar av sig.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 22:a september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten tel. 0707-60 36 96.
Välkommen med din ansökan!