Start Jobba hos oss Lediga jobb Senior förvaltningsledare för fastighets-IT

Senior förvaltningsledare för fastighets-IT

Våra fastigheter är värdefulla, men människor är vår största tillgång. Det är människor som skriver kontrakt, utvecklar stadsdelar och gör skillnad för miljön. Därför bygger vår verksamhet på relationer.

För att passa hos oss på Skandia Fastigheter ska du vara engagerad i och vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med de du möter. Då får du också mer än att jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Långsiktighet och bredd som sitter i ryggraden
För oss är långsiktighet mer än ett fint ord. Eftersom våra ägare är 1,4 miljoner försäkringstagare sitter det helt enkelt i ryggraden. Vi bygger långa hyresgästrelationer, hus som ska leva länge och vi gör det med kunnig personal som vill stanna i företaget.

Att ha förvaltning i egen regi är en av våra främsta styrkor. Det gör att vi kan garantera att våra hus och närområden alltid är hela, rena och trygga. Och att vår personal är närvarande och syns bland våra hyresgäster.

Samtidigt som förvaltarna har full koll på att både hus och hyresgäster mår bra, stöttas de upp av våra många specialister. De jobbar över hela verksamheten och kan se till att erfarenheter från ett område bidrar med förbättringar i ett annat. Ett brett arbetsfält ger också breda kompetenser, vilket gör oss mindre sårbara. Där det finns behov av expertis finns alltid kunskap och kapacitet, under vårt eget tak.

Vi söker nu dig som vill ha en ny roll där du får vara med att ta fastigheter till nästa nivå

Om tjänsten
Vi ser flera nyckelområden för rollen som förvaltningsledare IT för fastighets IT: skapa infrastruktur och ramverk för att koppla upp våra fastigheter, skapa en effektivare drift av fastigheten och utveckla nya tjänster i våra fastigheter. Denna grundläggande infrastruktur skapar basen för att, tillsammans med verksamheten, uppnå högre automatisering och proaktivitet av fastighetsdriften med hjälp av AI och IoT.

Initialt kommer du att få vara med och implementera såväl nät som ramverk. Det finns testpilotsfastigheter men mycket arbete kvarstår. Här söker vi dig som vill vara med och styra vår strategi för fastighets IT från start.

I det dagliga kommer du att ha en nära dialog med olika externa leverantörer, fastighetsskötare, drifttekniker, IT avdelningen och med övriga verksamheten. Du fångar upp verksamhetens behov och krav som du översätter till tekniska lösningar tillsammans med våra leverantörer. I ditt ansvar ingår att skriva förvaltningsplaner samt initiera och leda utveckling och förbättring inom området tillsammans med våra leverantörer, ansvara för avtal, leverera mot uppsatt budget och ta fram ramverk för vårt framtida arbete med fastighets IT.

Din kunskap och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet. Du har flerårig arbetserfarenhet från roller med fokus på nätverk/kommunikation (med säkerhetstänk), servrar samt erfarenhet av arbete med förvaltningsledning. Vidare är du van att arbeta med förvaltningsplaner, leverantörsstyrning och leverans mot budget.

Som person är du prestigelös, flexibel och van att prata med personer inom olika delar av bolaget. Självklart är du också kommunikativ, ansvarsfull och har förmågan att ta lead och driva arbetet framåt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment. Ansök till tjänsten här. Om du har frågor rörande rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, 0733 118798, jen.scheffel@p4it.se alternativt Louise Furugård, 073 118726, louise.furugard@p4it.se

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.