Start Jobba hos oss Lediga jobb Sommarjobba som fastighetstekniker på Mörby Centrum

Sommarjobba som fastighetstekniker på Mörby Centrum

Vi vill förstärka vår teknik- och driftorganisation i Mörby Centrum under sommaren och söker dig som har erfarenhet och kunskap av att förvalta kommersiella fastigheter. Du trivs i en atmosfär med flera olika aktörer, vilket kräver fingertoppskänsla i mötet med hyresgäster och besökare. Som Fastighetstekniker kommer du att ha ansvar för allmänt fastighets- och felavhjälpande underhåll inom verksamhetsområdet. Mörby Centrum utgörs centrumet av 65 kommersiella köpcentrumlokaler i en blandning av butiker, två stora livsmedelshandlare, restauranger & caféer, banker, postombud, träningscentrum samt annan privat och kommunal service.

Arbetsuppgifter:

  • Ta emot och hantera felanmälningar
  • Systematisk rondering/felsökning/felavhjälpande och enklare reparationer.
  • Energiuppföljning, optimering och uppföljning av fastighetstekniska system.
  • Delaktig i planerat underhåll
  • Åtgärder för optimerad drift av fastigheten.
  • Kvalitetskontroll och arbete med fastigheternas säkerhet, t.ex. brand, sprinkler, SBA (Systematiskt BrandskyddsArbete), lås och larm.
  • Kontrollfunktion för uppföljning och inrapportering i fastighetssystem.
  • Beställning och uppföljning av entreprenader

Din profil

Vi söker dig som är nyutbildad inom driftteknik eller har annan teknisk utbildning med inriktning mot fastighet/drift/teknik. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt med de arbetsuppgifter du ansvarar för, är strukturerad och trivs med att planera ditt arbete och din arbetsdag.

Som person är du social, flexibel, lyhörd och stresstålig. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga såväl internt som med kunder och entreprenörer. Du arbetar kvalitetsmedvetet och kundfokuserat. Datorbaserade program som MS Office etc. samt telefon och mejl är en naturlig del av arbetet och du behärskar dessa redskap obehindrat.
Anställningen gäller inom Skandia Fastigheters verksamhet i Mörby Centrum och är i första hand ett sommarvikariat.

Har du frågor om tjänsten kontakta Paolo Agnoletto, 08-573 657 39, ansökan skickas till hr@skandiafastigheter.se

Välkommen med din ansökan!