Start Jobba hos oss Lediga jobb Uthyrare (vikariat) till Kontor Malmö

Uthyrare (vikariat) till Kontor Malmö

Är du nytänkande och utvecklingsorienterad och skulle vilja arbeta med uthyrning hos en av Sveriges största fastighetsägare? Vi söker nu en driven uthyrare till affärsområde Kontor som gärna levererar över kundens förväntan och som vill jobba hos ett långsiktigt och värderingsstyrt bolag. Vår kollega ska vara föräldraledig och nu söker vi dig som vill vikariera under minst ett år från och med februari 2020. Är det du?

Om tjänsten
Som uthyrare kommer du att arbeta både med projektfastigheter och med befintliga fastigheter och blir en viktig ambassadör för bolaget. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Identifiera och kontakta potentiella hyresgäster, skapa relationer för affärer nu och i framtiden
  • Presentera, visa och hyra ut kommersiella lokaler
  • Driva förhandlingar om villkor samt skriva offerter och avtal
  • Vara uppdaterad avseende trender, hyresnivåer och vakanser

Tjänsten utgår från vårt kontor på Masttorget 6 i Malmö. Rollen innebär även kontakt med dina kollegor i övriga landet.

Detta erbjuder vi
Du kommer till ett bolag med en bred fastighetsportfölj och en dynamisk miljö. Vi både förvaltar och bygger nytt. Vi har ett starkt varumärke med mycket nöjda kunder och medarbetare och du får stora möjligheter att påverka utvecklingen av uthyrningsverksamheten och koncepten inom arbetsplatser. Företagskulturen präglas av öppenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person
Du har eftergymnasial utbildning, gärna Fastighetsföretagarprogrammet. Det är meriterande om du har erfarenhet av uthyrning av kommersiella lokaler samt har erfarenhet av fastighetssystem och CRM-system. Det viktigaste är att du är en person med mycket energi som gillar att nätverka, drivs av arbetsplatsutveckling och som är bra på att göra affärer. Som person är du social och har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vill du veta mer?
Kontakta marknadsområdeschef kontor Malmö Tim Prevolnik på 072-234 47 43. 

Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 december. CV och personligt brev skickas till hr@skandiafastigheter.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.