Kontor Helsingborg Hästmöllegränden 6 160 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr kontorslokal på bästa läge centralt i Helsingborg

Vi erbjuder en modern kontorslokal om 160 kvadratmeter i centrala Helsingborg. Lokalen har fint ljusinsläpp och ligger i Gallerian Magnus Stenbock på Kullagatan, med ingång från Hästmöllegränden. Parkeringsdäck finns på taket på fastigheten.

Gallerian Magnus Stenbock, på Kullagatan 12, är belägen i hjärtat av centrala Helsingborg. Här kan du enkelt uträtta dagliga ärenden med närhet till bland annat livsmedelsbutiker, postombud, systembolag och hotell. Inom bara några minuters gångväg ligger den natursköna parken Slottshagen samt Kajpromenaden, med sina många restauranger och kaféer.

Gallerian Magnus Stenbock är en mindre shoppinggalleria på bästa läge i Helsingborg, med entré mot Kullagatan. I fastigheten finns butiker och varumärken som bland annat Stadium, Åhléns, Guldfynd, The Body Shop, Optica och Naked Juice Bar.

Knutpunkten, som är centralstation och navet i Helsingborgs kommunikationer, ligger cirka fem minuters gångväg från Gallerian Magnus Stenbock. Här avgår stadsbussar, regionbussar till närliggande kommunikationer samt tåg mot Malmö och Köpenhamn, Hässleholm och Halmstad. Lokalen är lättillgänglig för biltrafikanter tack vare Drottninggatan, som ligger i närheten av fastigheten och norrut övergår i E4, samt tack vare Malmöleden och E6 som ligger söderut.

Läs mer +
Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 042-24 82 92 joachim.hero@skandiafastigheter.se

Fler lediga lokaler i Helsingborg