Kontor Malmö Baltzarsgatan 25 117 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Läge att hyra en ljus och effektiv kontorslokal med öppen planlösning mitt i city

På fjärde våningsplanet finner du denna fina och representativa kontorslokal för företaget som vill synas mitt i city. Ljusa och fräscha ytor med öppen planlösning för arbete i kontorslandskap och ett konferensrum. Det finns ett bra pentry samt två toaletter. Det finns även goda skyltningsmöjligheter på fasad.

Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.

Läs mer +
Anna Lundström Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 040-20 63 40 Anna.Lundstrom@skandiafastigheter.se