Kontor Malmö Baltzarsgatan 25 177 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Tillfälle att hyra en modern och nyrenoverad kontorslokal med kombinerad planlösning mitt i centrala Malmö.

På femte våningsplanet finns denna nyrenoverade lokal med fin och modern standard. Lokalen erbjuder parkett, textilmatta, vitmålade väggar, nytt fräscht pentry samt två fina toaletter. Medarbetare och kunder möts av en välkomnande lounge/väntplats i lokalen. Ytan är flexibel då den erbjuder både arbete i kontorslandskap, tre större enskilda cellkontor samt två bra konferensrum. Det finns även goda skyltningsmöjligheter på fasad.

Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.

Läs mer +
Anna Lundström Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 040-20 63 40 Anna.Lundstrom@skandiafastigheter.se