Kontor Malmö Västra Varvsgatan 19 170 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Ledigt kontor eller showroom i det välkända Glashuset med Turning Torso som granne

Nu kan du hyra en flexibel lokal som är väl anpassad för till exempel utbildningsverksamhet, kontorsarbete i öppet landskap eller som showroom. Lokalen har dryga tre meter i takhöjd och byggnadens karaktäristiska glasfasad, som sträcker sig från golv till tak, skapar en ljus och luftig atmosfär. Det är en unik, kreativ och modern lokal som passar många olika typer av verksamheter och enkelt kan anpassas efter dina önskemål. Installationer för bland annat nätverk ligger placerade ovan undertak och kan därför dras ned till arbetsplatser som kan placeras flexibelt i de öppna ytorna.

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen. Vår fastigheten Bilen 22 består av fyra byggnader som alla ligger i anslutning till Masttorget: Glashuset på Västra Varsgatan 19 är en modern och unik kontorsbyggnad, Masttorget 6 är ett nybyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer ICA Maxi och Västra Varsgatan 28 är ett parkeringshus. Samtliga byggnader har vackra omgivningar och närhet till strandpromenaden vid Bo01-området.

Masttorget är hela Västra Hamnens livliga stadsdelstorg där du enkelt kan uträtta dina dagliga ärenden. Här hittar du bland annat apotek, postombud, ICA Maxi och systembolag. Det finns ett brett utbud av restauranger och kaféer för allt från den enkla snabblunchen till affärslunchen, många med ekologiska alternativ. Strandpromenaden, med många uteserveringar och fina badmöjligheter, ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader. I området finns även hotell och konferenslokaler.

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter, och med cykel tar det cirka fem minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne och över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Läs mer +
Anna Lundström Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 040-20 63 40 Anna.Lundstrom@skandiafastigheter.se