Kontor Stockholm Jakobsbergsgatan 16 1075 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr toppmodernt och exklusivt kontor nära Stureplan

Vi erbjuder ett modernt och representativt kontor med stora fönster i tre väderstreck. Här möts kunder och medarbetare av en välkomnande receptionsdel och lounge. Lokalen har blandad rumslösning med både kontorslandskap och ett antal cellkontor. I anslutning till receptionsdelen finns konferensrum och tysta rum, och mitten av lokalen finns en öppen del som kan användas för kontorslandskap eller som lounge. Kontorets ytskikt består av påkostade material, såsom vitlaserad stavparkett och stora glaspartier mot enskilda rum.

Kvarteret Jericho ligger mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från såväl Stureplan som Kungsträdgården och Hötorget.

Fastigheten har en innergård med stor cykelparkering, och där återfinns även fastighetens dusch- och omklädningsrum. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian med sin spaanläggning som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Mood-gallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Nära till tunnelbanans stationer Östermalmstorg och Hötorget (röda och gröna linjen) samt innerstadsbussar. Promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar.

Läs mer +
Helena Ekman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se