Kontor Stockholm Jakobsbergsgatan 16 1075 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr toppmodernt och exklusivt kontor nära Stureplan

Kunder och medarbetare möts av en välkomnande receptionsdel/lounge. Blandad rumslösning med både kontorslandskap och några cellkontor. Konferensrum och tysta rum i anslutning till receptionen. Modernt och representativt kontor med stora fönster i tre väderstreck. Öppen del i mitten av lokalen för landskap eller lounge. Påkostade material såsom vitlaserad stavparkett och stora glaspartier mot de enskilda rummen.

Kvarteret Jericho ligger mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från såväl Stureplan som Kungsträdgården och Hötorget.

Fastigheten har en innergård, med stor cykelparkering, där även fastighetens dusch- och omklädningsrum återfinns. I kvarteret finns all tänkbar service med både NK, stora butikskedjor, restauranger, caféer, Systembolaget, Apotek och Sturegallerian med sin spaanläggning och trevliga butiker. På just Jakobsbergsgatan ligger också Mood-gallerian med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker.

Nära till tunnelbanans stationer Östermalmstorg och Hötorget (röda och gröna linjen) samt innerstadsbussar. Promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar.

Läs mer +
Helena Ekman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se