Kontor Stockholm Jakobsbergsgatan 18 420 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr modernt, yteffektivt kontor med väldigt fin takhöjd, mitt i city!

Unik möjlighet att hyra ett ledigt modernt kontor, med god takhöjd och moderna installationer, mitt i Stockholm city. Lokalen ligger på plan 7 och har höga fönster mot Moodgallerian samt innergård. Blandad planlösning med enskilda arbetsrum samt öppet landskap. Moderna WC-partier varav en med duschkabin.

Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.

I kvarteret finns all tänkbar service och kommers med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. Spännande grannar är även Mood-gallerian och Epicenter.

Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.

Läs mer +
Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se