Kontor Stockholm Jakobsbergsgatan 18 907 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr modernt och effektivt kontor, granne med MOOD-gallerian

Nu finns ett ledigt modernt kontor beläget mitt i Stockholm city. Lokalen ligger på plan 8 och har höga fönster med utsikt mot innergården och Lästmakargatan. Medarbetare och gäster möts av ett representativt entréområde med en pentrydel som är perfekt att samla medarbetarna i för möten. Planlösningen är öppen med konferensrum i en variation av storlekar. Fem toaletter finns (varav en HWC) samt separata kopieringsrum och förråd. Golvet är klätt med en sobert grå heltäckningsmatta, som bidrar till att skapa en behaglig ljudvolym.

Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.

I kvarteret finns all tänkbar service och kommers med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. Spännande grannar är även Mood-gallerian och Epicenter.

Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.

Läs mer +
Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se