Kontor Stockholm Jakobsbergsgatan 18 907 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr modernt och effektivt kontor, granne med MOOD-gallerian

Hyr ett modernt litet kontor mitt i Stockholm city, med höga fönster mot innergård samt Lästmakargatan. Här finns en öppen pentrydel där det går bra att samla personal för möten. Lokalen har heltäckningsmatta vilket gör att ljudvolymen upplevs behaglig. En representativ entréhall möter dina gäster.

Vi erbjuder ett modernt kontor beläget mitt i Stockholm city. Lokalen ligger på plan 8 och har höga fönster med utsikt mot en innergård och Lästmakargatan. Medarbetare och gäster till kontoret möts av en representativ entréhall. En öppen pentrydel fungerar utmärkt för att samla personal för möten, och heltäckningsmattor bidrar till att skapa en behaglig ljudvolym. Kontoret har öppen planlösning, större och mindre konferensrum, fem toaletter varav en är en HWC-toalett, samt separata kopieringsrum och förråd.

Härifrån har du nära till allt – och lite till. Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget.

Fastigheten har två innergårdar. Den ena har boulebana och trädgårdsmöbler och den andra har en stor cykelparkering, där även fastighetens dusch- och omklädningsrum finns. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian, som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Mood-gallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Alldeles i närheten stannar flera busslinjer. De närmaste tunnelbanestationerna är röda linjens Östermalmstorg och gröna linjens Hötorget. På tio minuters promenadavstånd når du Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.

Läs mer +
Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se