Kontor Stockholm Jakobsbergsgatan 18, plan 8 902 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr modernt och effektivt kontor, granne med MOOD-gallerian

Hyr ett modernt litet kontor mitt i Stockholm city, med höga fönster mot innergård samt Lästmakargatan. Här finns en öppen pentrydel där det går bra att samla personal för möten. Lokalen har heltäckningsmatta vilket gör att ljudvolymen upplevs behaglig. En representativ entréhall möter dina gäster.

Kontoret har öppen planlösning med både större konferensrum och mindre samtalsrum, samt separata kopieringsrum och förråd. Det finns sammanlagt fem toaletter, varav en är en HWC-toalett.

Härifrån har du nära till allt och lite till. Jakobsbergsgatan ligger mitt i centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget.

Fastigheten har två innergårdar, varav en har boulebana och trädgårdsmöbler, den andra en stor cykelparkering, där även fastighetens dusch- och omklädningsrum återfinns. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian med sin spaanläggning som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Mood-gallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Alldeles i närheten stannar flera busslinjer. De närmaste tunnelbanestationerna är röda linjens Östermalmstorg och gröna linjens Hötorget. På tio minuters promenadavstånd når du Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.

Läs mer +
Helena Ekman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se