Kontor Stockholm Kungsgatan 57 1162 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr kontor med egen terrass – granne med Centralstationen

Mer centralt blir det inte! Här återfinns en lokal med egen terrass, två pentryn och möjlighet till två entréer. Receptionen är generös och ligger centralt i lokalen. Flertalet mötesrum i varierande storlek varav ett mötesrum har takfönster och extra hög takhöjd. Lokalen är pelarbyggd vilket gör den flexibel för ändrad planlösning.

Kvarteret Boken ligger mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorget. Nära till Klarastrandsleden, vilket gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.

I fastigheten finns en gemensam terrass där man kan äta lunch eller anordna ett företagsevent. Med hisssen tar du dig enkelt upp och ned till cykelgaraget där det också finns dusch- och omklädningsrum. I kvarteret finns många restauranger, caféer och butiker och annan service. Det är även nära till SATS träningsgym, teatrar och biografer. Fastigheten är granne med det välkända konditoriet Vetekatten.

Nära till tunnelbanans alla linjer och bussar samt Stockholms central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda express och flygbussar.

Läs mer +
Helena Ekman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se