Kontor Stockholm Kungsgatan 57 1980 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr modernt och representativt kontor centralt på Kungsgatan

Ett stenkast från Stockholms Centralstation erbjuder vi en modern lokal i två plan med interntrappa och två entréer. Atmosfären är ljus och luftig. Lokalen är väl anpassad för öppet landskap och har ett stort lunchrum som kan användas för större möten. På övre plan finns många mötes-/samtalsrum i varierande storlek. Lokalen är perfekt för bolaget som vill kunna separera interna och externa besökare.

Kvarteret Boken ligger mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast från Hötorget. Närheten till Klarastrandsleden gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.

I fastigheten finns en gemensam terrass där man kan äta lunch eller anordna ett företagsevent. Med hissen tar du dig enkelt upp och ned till cykelgaraget där det också finns tillgång till dusch- och omklädningsrum. Kvarteret har ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och annan service. I området finns även Sats träningsgym, teatrar och biografer. Som granne till fastigheten ligger det välkända konditoriet Vetekatten.

Nära till tunnelbanans alla linjer och bussar samt Stockholms Centralstation med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda express och flygbussar.

Läs mer +
Annette Johansson Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se