Kontor Stockholm Kungsgatan 57 297 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr läcker lokal med egen terrass – granne med centralstationen

Ett stenkast från Stockholms Centralstation erbjuder vi en modern lokal belägen högst upp i fastigheten. Kontoret har en stor egen terrass och det bästa kommunikationsläget på Kungsgatan. Atmosfären är ljus och luftig, och lokalen är väl anpassad för öppet landskap. Det finns tre mötesrum i varierande storlekar, mindre telefonrum och en vinterträdgård.

Kvarteret Boken ligger mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast från Hötorget. Närheten till Klarastrandsleden gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.

I fastigheten finns en gemensam terrass där man kan äta lunch eller anordna ett företagsevent. Med hissen tar du dig enkelt upp och ned till cykelgaraget där det också finns tillgång till dusch- och omklädningsrum. Kvarteret har ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och annan service. I området finns även Sats träningsgym, teatrar och biografer. Som granne till fastigheten ligger det välkända konditoriet Vetekatten.

Nära till tunnelbanans alla linjer och bussar samt Stockholms Centralstation med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda express och flygbussar.

Läs mer +
Annette Johansson Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se