Kontor Stockholm Kungsgatan 57 743 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr lokal på Kungsgatan med egen innergård – granne med centralstationen

Välplanerad lokal med blandad planlösning som innefattar både öppna kontorslandskap och mindre kontorsrum. Här finns både mindre samtalsrum och större konferensrum för upp till 16 personer. De stora fönstren från golv till tak mot Kungsgatan ger ett generöst ljusinläpp. Längre in i lokalen finns ett stort pentry i direkt anslutning till lunchrum som kan användas till större möten och föreläsningar. Härifrån når man den egna terrassen som vetter mot innergården.

Kvarteret Boken ligger mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast från Hötorget. Närheten till Klarastrandsleden gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.

I fastigheten finns en gemensam terrass där man kan äta lunch eller anordna ett företagsevent. Med hissen tar du dig enkelt upp och ned till cykelgaraget där det också finns tillgång till dusch- och omklädningsrum. Kvarteret har ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och annan service. I området finns även Sats träningsgym, teatrar och biografer. Som granne till fastigheten ligger det välkända konditoriet Vetekatten.

Nära till tunnelbanans alla linjer och bussar samt Stockholms Centralstation med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda express och flygbussar.

Läs mer +
Annette Johansson Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se