Butik Stockholm Sveavägen 20 420 m2

Hos oss får du alltid

Planlösning

Upptäck möjligheterna i dina framtida lokaler.

Hyr butikslokal med bästa exponeringsläge mot Svevägen och Hötorgets t-bana

Här återfinns en pelarbyggd modern butikslokal med en takhöjd mellan 2,7 till 3,3 m. Stora fönster både mot Sveavägen men också till nedgången till Hötorgets t-bana med fantastiska exponeringsmöjligheter. Pentry med dusch och WC, samt ett förråd återfinns längst in lokalen. Ingen överlåtelseavgift.

Mycket centralt läge i hjärtat av city: fastigheten är belägen mittemot Hötorget och Konserthuset Stockholm.

Fastigheten har en stor ljusgård med kafé och bemannad reception, och ut mot Malmskillnadsgatan ligger bland annat en restaurang. Fastighetens hyresgäster har samtliga tillgång till fyra gemensamma konferensrum i varierande storlek som rymmer från fyra till 25 personer. I fastigheten ligger Sats träningsgym. Utbudet av service i området är mycket gott: Längs Sveavägen och Kungsgatan finns en mängd butiker, restauranger och kaféer att tillgå. I närheten ligger även ett flertal biografer.

Utbudet av kollektiva färdmedel är mycket gott. Närmaste tunnelbanestation är gröna linjens Hötorget som har uppgång i direkt anslutning till fastigheten på Sveavägen 20. Stockholms centralstation ligger endast 10 minuters promenad från fastigheten.

Läs mer +
Annette Johansson Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se