Kontor Stockholm Sveavägen 20 683 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr representativt kontor i city, mitt emot Hötorgsskraporna

Representativt och modernt kontor på plan 7 med genomgående stavlimmad ekparkett och infälld belysning i undertaket. Stora fönster i tre väderstreck. Öppen planlösning för upp till 54 personer samt några mötesrum. Lokalen har två duschar. Nytt pentry kommer iordnignsställas till nästa hyresgäst. Hela fastigheten och även lokalen är sprinklad.

Centralt läge i city, mitt emot Hötorget och Stockholms konserthus.

I fastighetens ljusgård finns ett litet café och en bemannad reception. Ut mot Malmskillnadsgatan ligger en restaurang. Hyresgäster har tillgång till fyra konferensrum i varierande storlekar, där storlekarna varierar från 6 personer till ca 25 personer. I fastigheten finns också SATS Utbudet av service i området är mycket gott. Längs Sveavägen och Kungsgatan finns en mängd butiker, caféer och restauranger. I närheten ligger också flera biografer samt Konserthuset.

Utbudet av kollektiva färdmedel är mycket gott. Närmaste tunnelbanestation är gröna linjens Hötorget som har uppgång i direkt anslutning till fastigheten på Sveavägen 20. Stockholms centralstation ligger endast 10 minuters promenad från fastigheten.

Läs mer +
Helena Ekman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se