Kontor Stockholm Långholmsgatan 40-42 86 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr centralt litet kontor i Hornstull

På Långholmsgatan 40-42 i centrala Hornstull ligger ett kontor med dubbla entréer och stora fönster. Kontoret är väl anpassat för arbete i öppet landskap och lokalen är utrustad med pentry, vitmålade väggar och parkettgolv, allt i modern standard. Varmhyra är 335 400 kronor, exklusive moms och fastighetsskatt. Tillträde är möjligt från 1 december 2017.

Södermalm är en gedigen och populär stadsdel i Stockholms stad. Området har nära till natur och vattendrag såsom Långholmen och Tantolunden där det, utöver fina parker, även finns möjligheter till konferens, hotell och vandrarhem.

I direkt anslutning till kontorslokalen återfinns Hornstulls galleria med många restauranger och butiker. Du har promenadavstånd till Liljeholmen, Hornstulls strand, Högalidsparken och Tantolunden. Det finns goda parkeringsmöjligheter, både i parkeringsgarage och på det omgivande gatunätet.

Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje samt ett flertal innerstadsbussar. En station bort, vid Liljeholmen, återfinns tvärbanan som sträcker sig från Sickla till Solna Station.

Läs mer +
Jens Lindh Burman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 656 21 jens.burman@skandiafastigheter.se