Kontor Stockholm Ringvägen 100 1081 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr modern kontorslokal, korsningen Götgatan/Ringvägen

Vi erbjuder en modern lokal som är belägen på plan 7 av 11. Den har generöst ljusinsläpp i tre väderstreck, genomgående stavlimmad ekparkett och moderna glaspartier mot samtliga rum. Lokalen är utrustad med en representativ entré i en naturlig extern del med kaffestation och flera mindre samtalsrum. Planlösningen är blandad med plats för både mindre öppna landskap och cellkontor. Kontoret har även ett större mötesrum med plats för upp till tolv personer samt ett stort och mycket trevligt inglasat lunchrum, mitt i lokalen, som passar perfekt för personalmöten.

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén på Ringvägen 100.

I området kring Ringvägen 100 kan man låta sig inspireras av liv, rörelse och ett myllrande folkliv under såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan du snabbt och enkelt uträtta vardagliga ärenden. Som närmsta granne ligger Clarion Hotel Stockholm, rakt över gatan hittar du Ringens Köpcentrum och området har även ett brett utbud av restauranger och kaféer.

Området har nära till tunnelbanans gröna linje och ett flertal busslinjer. På några minuters gångväg ligger Stockholms södra station och pendeltågsanknytningar, och vid Gullmarsplan en station bort finns tvärbanan. Läget invid Söderleden gör det enkelt för medarbetare och kunder att ta sig hit med bil.

Läs mer +
Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se