Kontor Stockholm Ringvägen 100 491 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr flexibelt kontor i Skanstull med utsikt mot Årstaviken

Vi erbjuder ett ledigt kontor med ljus och luftig atmosfär beläget på plan 6 av 13. Lokalen har fönster i alla väderstreck med fantastisk utsikt mot Globen och Årstaviken. Planlösningen är öppen med plats för 36 personer och kontoret har en naturligt extern del med ett flertal mötesrum som rymmer mellan 4-18 personer. Fastigheten genomgick en totalrenovering 2008, och kontoret är utrustat med moderna ytskikt i form av bland annat glaspartier, parkettgolv och textilmattor.

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén på Ringvägen 100.

I området kring Ringvägen 100 kan man låta sig inspireras av liv, rörelse och ett myllrande folkliv under såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan du snabbt och enkelt uträtta vardagliga ärenden. Som närmsta granne ligger Clarion Hotel Stockholm, rakt över gatan hittar du Ringens Köpcentrum och området har även ett brett utbud av restauranger och kaféer.

Området har nära till tunnelbanans gröna linje och ett flertal busslinjer. På några minuters gångväg ligger Stockholms södra station och pendeltågsanknytningar, och vid Gullmarsplan en station bort återfinns tvärbanan. Läget invid Söderleden gör det enkelt för medarbetare och kunder att ta sig hit med bil.

Läs mer +
Annette Johansson Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se