Kontor Stockholm Ringvägen 100 730-9800 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr häftiga och moderna kontorslokaler högt upp i fastigheten

Vi har nu förmånen att kunna erbjuda flexibla lokaler på plan 7-11 med ljusinsläpp i fyra väderstreck. Möjlighet att hyra hela ytan eller bara ett plan. Modern inredning med glaspartier mot alla rum och stavlimmad ekparkett. När du kliver in i den inglasade entrén möts du av en ljus, modern och väldigt inbjudande miljö. Alla hyresgäster har tillgång till tre gemensamma konferensrum för 20 personer. I huset finns även ett servicebolag som hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, bud, taxi med mera.

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén Ringvägen 100.

Runt Ringvägen 100, som ligger bredvid Clarion Hotel Stockholm, är folklivet levande och inspirerande såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan man enkelt uträtta ärenden under lunchen. Rakt över gatan ligger Ringens Köpcentrum och i området finns ett brett utbud av restauranger och caféer.

Nära till tunnelbanans gröna linje och flera busslinjer. Läget invid Söderleden gör det enkelt att ta sig hit med bil. På några minuter tar du dig till Södra Station där pendeltåg finns. Tvärbanan återfinns en station bort vid Gullmarsplan.

Läs mer +
Helena Ekman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se