Start Stockholm Södermalm Ringvägen 100 798

Hyr ett personligt kontor med vindsvåningskaraktär och utsikt över ”söders” takåsar

Nu finns chansen att hyra ett kontor med vindskaraktär, högst upp i fastigheten med utsikt över takåsarna. En fin mix av rumslösningar väntar nästa hyresgäst, med två större landskap som möts i ett stort pentry i kontorets mitt. Här finns också ett antal enskilda kontorsrum, mötesrum samt WC i anslutning till receptionen. Lokalen har genomgående vita väggar, glaspartier och stavlimmad ekparkett - en kombination som skapar en ljus och luftig atmosfär.

På Ringvägen 100 möts du av en välkomnande miljö i det inglasade entréområdet. Gemensam reception och café med plats för trevliga möten för kontorshyresgäster och deras kunder. I huset finns tre för hyresgästerna gemensamma konferensrum, som rymmer upp till 20 personer var. Ett servicebolag hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, bud- och besökshänvisning. I fastigheten finns ett stort garage med 300 p-platser.

Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm. Rakt över gatan ligger Ringens köpcentrum med butiker och restauranger.

Uppgången från Skanstulls tunnelbanestation (grön linje) leder direkt till fastighetens entré. Här stannar också flertalet busslinjer. På några minuters gångväg ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till huset. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.

Ringvägen 100

798 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor Byggår: 1901 Våningsplan: 11

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor, och fördelar ansvaret för de åtgärder som häjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda, Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittils har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal