Kontor Sundbyberg Esplanaden 3 D 4000-10000 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr kontor med flexibel och spännande planlösning, centralt i Sundbybergs centrum.

Hörnlokal högst upp i fastigheten med fint ljusinsläpp. Fönster i fyra väderstreck. WC-partier och kaffestationer på flera ställen i lokalen. Lokalen har två entréer vilken gör att man kan ha en representationsdel om så önskas.

Här återfinns ljusa och moderna lokaler med fönster i alla väderstreck. Mer centralt blir det inte i Sundbyberg! Lokalerna är flexbila och kan fördelas på flera plan. Blandad planlösning med stora öppna ytor, pentryn i flera lägen, konferensrum och mindre kontorsrum. Några delar av lokalen har tillgång till lasthiss direkt in i lokalen. Lokalen lämpar sig även för företag som söker tillfälliga/evakueringslokaler. Ta hissen ned till garage för bil och cykel, samt dusch- och omklädningsrum.

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde och som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telecomföretag.

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. I anslutning till fastigheten återfinns Signalfabriken med alla service samt Story Hotel.

Bästa kommunikationsläget! Nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan, samt bussar till Odenplan och västerort.

Läs mer +
Helena Ekman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se