Löfströms Allé 6A 574-3200 - Skandia Fastigheter
Kontor Sundbyberg Löfströms Allé 6A 574-3200 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr attraktivt kontor i centrala Sundbyberg

Pelarbyggd fastighet ger en flexibel planlösning.

Nu finns chansen att hyra ett nyrenoverat kontor i hjärtat av Sundbyberg! Flytta rakt in i ljusa kontorslokaler som går att variera i det oändliga (jodå, fastigheten är pelarbyggd). I anslutning till entrén finns en zon för möten, med en reception och ett flertal större mötesrum. I mitten av kontoret öppnar det stora centrala lounge- och lunchrummet upp sig som ett nav för hela arbetsplatsen. Från navet sträcker sig öppna och ljusa kontorslandskap med fönster i tre väderstreck. En interntrappa leder till markplan, med arbetsplatser och smidig varumottagning.

Sundbyberg är "staden i staden". Och läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Granne med Fabriksparken ligger Signalfabriken med butiker, service, restauranger, Story Hotel och caféer. Bank, postombud, livsmedelsbutik, gym och Marabouparken är andra uppskattade grannar. Trevliga lunchpromenader rekommenderas längs Bällstaån.

För den som ska ta sig till och från jobbet har Sundbyberg det allra bästa kommunikationsläget! Här finns lediga kontor med närhet till både tunnelbanans blå linje, cykelbanor pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot både Odenplan och västerort. Och Bromma flytplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.

Läs mer +
Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se