Kontor Sundbyberg Löfströms Allé 6A 911 m2

Hos oss får du alltid

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Flexibla kontorslösningar - möblera om istället för att bygga om

Hyr kontor centralt i Sundbyberg, högst upp i fastigheten

Vi erbjuder ett attraktivt kontor beläget högst upp den byggnad som tidigare var del av den anrika Kabelfabriken. Lokalen har fönster i tre väderstreck och är till största del rumsindelad men kan enkelt ställas om till en mer öppen planlösning. I fastigheten bredvid får du som hyresgäst tillgång till ett cykelgarage med dusch- och omklädningsrum.

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden": Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Här finns all tänkbar service nära till hands, som till exempel bankkontor, postombud, livsmedelsbutik, varuhus, gym samt restauranger och kaféer. I anslutning till fastigheten återfinns även Signalfabriken och Story Hotel.

Bästa kommunikationsläget! Fastigheten har nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbanan, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot Odenplan och Västerort.

Läs mer +
Helena Ekman Intresserad av lokalen? Jag hjälper dig. 08-573 657 22 helena.ekman@skandiafastigheter.se