Försenad installation av fiberbredband

Vi har tidigare informerat om att vi under våren kommer att installera fiber i ditt bostadshus, och sedan ansluta din bostad till kommunikationsoperatören iTUX öppna bredbandsnät. Vi påbörjade arbetet i mars, men på grund av tjälen i marken har vi inte kunnat slutföra det nödvändiga grävarbetet.

Tillsammans med iTUX och Bäck Installation, våra entreprenörer som utför installationsarbetet, beräknar vi att kunna fortsätta grävarbetet med start vecka 16. Det innebär att vi genomför installationer i lägenheterna under maj-juni. Du kommer att meddelas i god tid innan vi behöver tillträde till just din lägenhet. 

Detta sker i din lägenhet
Vi kommer att installera ett litet modem i hallen. Vi kommer även att installera ett så kallat lägenhetsnät med ett uttag placerat i vardagsrummet, vilket gör det enklare att direkt koppla in en router eller TV. All utrustning installeras i alla lägenheter, men du väljer själv om du vill använda det andra uttaget eller inte. 

Du kan behålla dina nuvarande tjänster
Det befintliga kabel-tv-nätverket kommer inte att släckas ned, utan kommer att fortsätta fungera som vanligt. Därför kan du välja att behålla dina nuvarande tjänster – då behöver du inte göra någonting alls. Du kan också välja att kombinera tjänster, det vill säga att du till exempel beställer bredbandstjänster via det nya bredbandsnätet, samtidigt som du behåller dina TV-tjänster inom det befintliga nätverket.

Har du några frågor?
I april håller vi informationsmöten för dig som har frågor om installationen och det nya bredbandsnätet. 
 
Plats 
Fastighetsexpeditionen
Carl Grimbergsgatan 29

Tid 
Klockan 16.00-18.00 tisdag 17 april
Klockan 09.30-10.30 torsdag 19 april

Om du har några frågor om tjänsteutbudet i det öppna bredbandsnätet är du varmt välkommen att vända dig till kommunikationsoperatören iTUX.

iTUX kundtjänst
info@itux.se
0771-40 70 77

Om du har några frågor kring installationsarbetet är du varmt välkommen att kontakta oss på Skandia Fastigheter.
      
Nina Lundgren
Förvaltare         
nina.lundgren@skandiafastigheter.se
031-734 35 73