Start Vi påbörjar renovering på Våmmedalsvägen 158-164

Vi påbörjar renovering på Våmmedalsvägen 158-164

Just nu dränerar vi marken omkring fastigheten på Våmmedalsvägen 158-164. Det kommer att pågå i cirka tre månader. I augusti 2018 räknar vi med att kunna påbörja övriga renoveringsarbeten i fastigheten och lägenheterna.

Hyresförhandlingar pågår
Vi vill säkerställa att vi genomför en så bra renovering som möjligt. Därför träffar vi alla hyresgäster som önskar det för att gå igenom förutsättningarna för respektive lägenhet. Samtliga hyresgäster på Våmmedalsvägen 158-166 har fått information om de kommande renoveringarna, med tillhörande godkännande- och valblanketter. Nu pågår hyresförhandlingar och vi hoppas snart kunna meddela hyran för de olika renoveringsalternativen för badrum.

Vi ställer i ordning ersättningslägenheter
Under en stor del av renoveringstiden kommer vatten och avlopp att vara avstängt. Därför ställer vi i ordning lägenheter som ger kvarboende tillgång till kök och badrum, och det kommer att finnas tillgång till vatten och en mindre utslagsvask i trapphuset. Vi ställer också i ordning ersättningslägenheter till hyresgäster med särskilda behov.

Samrådsgrupp informerar på Facebook
Samrådsgruppen kommer att publicera information till alla hyresgäster i en Facebook-grupp. Du kan även använda den för att kommunicera med dina grannar. Du hittar gruppen genom att söka efter ”Våmmedalsvägen 36-166”. 

Läs mer om renoveringsarbetet på vår hemsida>>