Start Informationsmöten om nytt bredbandsnät

Informationsmöten om nytt bredbandsnät

Till följd av stor efterfrågan installerar vi fiber i ditt bostadshus. Vi påbörjade arbetet i februari och räknar med att vara färdiga i april. Har du några funderingar kring byggnationen, installationen eller det nya bredbandsnätet? Inom kort håller vi två informationsmöten där du har möjlighet att ställa frågor.

Plats  
Fastighetsexpeditionen
Marielundsgatan 1

Tid  
Klockan 16.00-18.00 tisdag 20 februari
Klockan 09.30-10.30 torsdag 22 februari  

För frågor kring tjänsteutbudet i det öppna bredbandsnätet kan du också kontakta iTUX kundtjänst. På skandiafastigheter.itux.se hittar du mer information om vad ett öppet bredbandsnät innebär. Där kan du även hitta alla tjänsteleverantörer som erbjuder tjänster inom telefoni, TV och bredband, jämföra priser och lägga beställningar. Om du har några frågor kring en viss tjänst vänder du dig direkt till leverantören – kontaktuppgifterna hittar du på hemsidan.

info@itux.se
0771-40 70 77

Detta händer snart – vi behöver tillträde till din lägenhet
Just nu utför vi markarbeten utanför din fastighet och ansluter samtliga trapphus till det nya bredbandsnätet. Snart ska vi utföra installation av fiber och lägenhetsnät i varje enskild lägenhet, och därför kommer vi att behöva tillträde till din lägenhet. Observera att vi utför installationer i samtliga lägenheter. Detta gäller alltså oavsett om du ska använda de nya tjänsterna, eller om du väljer att behålla dina nuvarande tjänster.

Du kommer att bli kontaktad av Bäck Installation 
Bäck Installation är vår entreprenör i arbetet med installationen av det nya bredbandsnätet. De kommer att ta kontakt med dig i god tid innan installationen med mer information om tidpunkt och om vad installationen innebär.