Start Renovering av avloppen under huset, ingen åtkomst av källarförråden, Lejongapet

Renovering av avloppen under huset, ingen åtkomst av källarförråden

Som tidigare informerats i Ditt kvarter sätter vi nu igång med att renovera avloppen under huset på Övre Bergsvägen 2 och en avloppsledning som går ned till Tegelbruksvägen 11. Arbetet leds av Mikael Ossa på BLMO Byggentreprenad. Vid akuta frågor eller om något problem uppstår som har med entreprenaden att göra så når du honom på 070-838 18 40.

Denna renovering bör inte ställa till med några större komplikationer för er hyresgäster och ni ska kunna använda lägenheten som normalt under arbetet. Vi kommer dock behöva gräva utanför porten på Övre Bergsvägen och stöka i källarna i båda husen. Vi kommer även behöva bila i källargolvet för att komma åt att byta rören så visst oljud kommer förekomma under dessa arbeten.

Tyvärr är vi även tvungna att blockera källarförråden helt på Övre bergsvägen under bilningsarbetet och rörbytet. Avstängning sker från torsdag den 27 september och ca tre veckor framåt. Om det är något du behöver eller ska förvara i förrådet så ordna med det innan torsdag.

Vi ber om överseende med de störningar som kan vara under arbetet och att det kommer vara smutsigare i entrén än normalt.

Med vänlig hälsning
Skandia Fastigheter

Jens Lindh Burman
Förvaltare