Start 2019 Januari Vi har installerat nytt bredbandsnät Älvsborg

Vi har installerat nytt bredbandsnät

Din bostad är nu ansluten till kommunikationsoperatören iTUX öppna bredbandsnät. Det innebär att du kan beställa tjänster inom telefoni, TV och bredband från ett stort urval tjänsteleverantörer. Du kan också välja att behålla dina nuvarande tjänster.

Lägg till lägenhetsnät för 15 kronor/månad

I din lägenhet har vi installerat ett modem i hallen, samt ett så kallat lägenhetsnät med ett bredbandsuttag placerat i vardagsrummet. Det gör det lättare att direkt koppla in en router eller TV.

Lägenhetsnätet med bredbandsuttag i vardagsrummet är ett valfritt tillägg om 15 kronor/månad. Hyreshöjning som vi tidigare har informerat om 55 kronor/månad och lägenhet kommer att gälla för samtliga i huset, oavsett om man väljer att beställa tjänster i bredbandsnätet eller inte.

Om du önskar använda lägenhetsnätet, vänligen signera tillståndsblanketten gällande fiber.

Klicka här för att öppna blanketten

Lämna sedan på fastighetsexpeditionen senast den 11 februari.

På skandiafastigheter.itux.se kan du läsa mer om vad det öppna bredbandsnätet innebär och där kan du också hitta tjänsteleverantörer.

Den 29 januari kl 17-19 är du välkommen på informationsmöte på fastighetsexpeditionen på Tigerstigen 27 då du får mer information och kan få svar på dina frågor.

Vid eventuella övriga frågor, kontakta:

Med vänliga hälsningar,

Skandia Fastigheter
Nina Lundgren
Tel: 031-734 35 73
E-post: nina.lundgren@skandiafastigheter.se