2008-01-14

Diligentia hyr ut takvåningarna på Sveavägen 20

Diligentia har glädjen att välkomna Hallvarsson & Halvarsson som ny hyresgäst på de två nybyggda översta våningsplanen på Sveavägen 20.

- Intresset för den förädlade fastigheten är mycket stort och listan över potentiella hyresgäster lång. Att kommunikationskonsulten Hallvarsson & Halvarsson beslutat sig för att flytta in är vi mycket stolta och glada över då de tillsammans med våra andra hyresgäster sätter rätt prägel på fastigheten, säger Göran Langer på Diligentia.

Det stora intresset på marknaden för Sveavägen 20 samt tecknade avtal visar att satsningen på att modernisera och bygga till varit rätt. Vi har möjligheten att anpassa kontoren efter varje företags specifika behov. Vi har den senaste tekniken avseende klimat och kontoren är delbara ned till ca 200 kvm vilket innebär att inget företag behöver hyra mer än de behöver.

- Efter hög och stabil tillväxt de senaste fem åren har vi vuxit ur våra lokaler på Birger Jarlsgatan. Vi flyttade in här 1999 och sitter nu på tre våningsplan vilket inte är optimalt för oss. Nu kan vi samla alla medarbetare på ett våningsplan vilket kommer att öka interaktivitet och effektivitet. Dessutom får vi ett separat våningsplan enbart avsett för kunder, möten och konferenser, säger Martin Petersson, VD på Hallvarsson & Halvarsson.

Av fastighetens totala yta på ca 21 000 kvm finns nu bara 6000 kvm kvar för uthyrning, däribland plan 7 som till stor del består av en glasad tillbyggnad mot Malmskillnadsgatan.
 
För mer information, kontakta:

Diligentia:
Göran Langer, Fastighetschef Kontor Stockholm city
Tel: 08-788 10 20, e-mail: goran.langer@diligentia.se

Hallvarsson & Halvarson:
Martin Petersson, VD Hallvarsson & Halvarsson
Tel: 08-407 22 91, e-mail: martin.petersson@halvarsson.se