2011-04-19

Diligentia tillsätter chef för affärsutveckling

Diligentia tillsätter Åke Pettersson som Chef Affärsutveckling. Tjänsten ingår i företagets ledningsgrupp och innebär ett övergripande ansvar för transaktioner, analys samt nya produkter och segment.

Åke Pettersson kommer senast från Vasakronan, där han jobbat som transaktionschef sedan 2007. Han har 14 års erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare bland annat jobbat med fastighetsinvesteringar och idékoncept för fastighetsutveckling på Arcona. Åke har även jobbat på Skandia/Diligentia under sju år, då med fastighetstransaktioner och som fastighetschef.

- Det känns både roligt och tryggt att Åke tackat ja till tjänsten. Med sin gedigna erfarenhet av både branschen, rollen och Diligentia är jag övertygad om att han kommer att tillföra mycket till företaget, säger Anders Kupsu, vd för Diligentia.

I den nya rollen som Chef Affärsutveckling kommer Åke Pettersson att ingå i ledningsgruppen samt ha det övergripande ansvaret för transaktioner, affärsutveckling och analys inom Diligentia. Åke kommer att påbörja sin nya tjänst under sommaren 2011.

 

För mer information kontakta:
Anders Kupsu, vd
anders.kupsu@diligentia.se, 08-573 655 01

Åke Pettersson, Chef Affärsutveckling
0709-68 15 25