2011-08-12

Galleria DOMINO stärker butiksutbudet i Norrköping City

Det är mindre än ett år sedan Diligentia förvärvade fastighet Johannes 21, där Galleria DOMINO med över 30 butikshyresgäster och drygt 15 kontorshyresgäster finns. I samband med övertagandet togs avgiften bort på kundtoaletterna, trevliga sittgrupper som erbjuder en stunds vila har skapats på ett flertal ställen i gallerian och musik flödar nu i högtalarna. I DOMINO händer det även mycket den närmsta framtiden. Det byggs om för nya butiker och även nya kundtoaletter kommer att
byggas. DOMINO är inte bara generöst i utbud av butiker utan även i erbjudanden till kunder och satsar på nya kommunikationskanaler. Se gärna vår hemsida www.galleriadomino.se eller följ DOMINO på facebook.

 

De nya verksamheterna i DOMINO är:

Naturkompaniet
Redan den 2 september öppnar Naturkompaniet en butik på 458 kvm i Domino, granne med Akademibokhandeln. Naturkompaniet erbjuder en butik med ett fullsortiment av utrustning för alla friluftsintresserade i och kring Norrköping. www.naturkompaniet.se

Sandströms
I slutet av september öppnar Sandströms som med sin butik på drygt 400 kvm blir granne med Kjell & Company. Sandström erbjuder mode till män och kvinnor mitt i livet.
www.sandstroms.nu

Fitness 24 Seven
25 september öppnar i DOMINO ett dygnetruntöppet gym I bästa cityläge, med entré från Prästgatan. www.fitness24seven.se

Burger King, Tasty Thai och Taco Bar
Tre nya restauranger öppnar I DOMINO efter årsskiftet. Med entré från Prästgatan samt från Galleria DOMINO kommer restaurangutbudet att förstärkas i city under såväl dag som kvällstid.
www.burgerking.se
www.tastythai.com
www.tacobar.se

Utvecklingen pågår ständigt, varmt välkomna till DOMINO i Norrköping City!

 

För mer information kontakta:
Håkan Larsson, Centrumchef Galleria DOMINO 
hakan.larsson@diligentia.se, 011-28 61 31