2012-11-06

”High five” för Diligentias Väla Centrum!

Nu står det klart att Diligentias Väla Centrum i Helsingborg har Sveriges nöjdaste butikshyresgäster. Igen! För femte året i rad har man fått ett kvitto på att både butikshyresgäster och deras kunder värdesätter goda och nära relationer.

Diligentia mäter varje år nöjdheten hos sina kunder i segmenten kontor, köpcentrum och bostäder. Årets mätning av köpcentrumverksamheten; Centrumbarometern, visar att bolagets tolv köpcentrum står sig väl i slaget om nöjdast kunder. 

Väla högst NKI igen, igen, igen, igen och IGEN
För femte året i rad får Väla Centrum högst betyg i Sverige av sina butikshyresgäster! Bra produkter ger nöjda kunder. Många köpcentrum höjde sina NKI markant i år, men trots det står Väla Centrum återigen som segrare. I samtliga av underökningens fokusområden är Väla Centrums resultat högt och jämt. Kundernas betyg på Väla Centrum blev 84!

- Det allra viktigaste för att lyckas få så nöjda hyresgäster är att ha en centrumledning som är närvarande, tillgänglig och där alla brinner för sitt arbete, säger Niklas Blonér, centrumchef. Här på Väla strävar vi efter att ha en god, tät relation med våra butiker och även deras kunder. Vi är goda lyssnare.. Att vi nu, för femte året i rad, blir utsedda av våra hyresgäster till bästa centrum i Centrumbarometern ser vi som en bekräftelse på att vårt arbetssätt är rätt! Långsiktigt ägande i kombination med nära kundsamarbete ger resultat.

Nyligen blev Väla Centrum också framröstat till Årets köpcentrum 2012 av den europeiska organisationen Nordic Shopping Council. I och med den utnämningen går de vidare och blir Sveriges bidrag till den nordiska tävlingen NCSC Awards Shopping Center of the Year (Nordens Bästa Köpcentrum) i april nästa år.

För mer information, kontakta:
Bo Jansson, Fastighetschef för Diligentias köpcentrum och bostäder, 08-573 656 50.
Niklas Blonér, Välas centrumchef, 042-20 25 67.
Katarina Noré, Kommunikations- och marknadschef, 08-573 655 90.

Högupplösta bilder på Bo Jansson och Niklas Blonér finns i Diligentias pressrum på MyNewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/diligentia/pressrelease/view/high-five-foer-diligentias-vaela-centrum-810123

Pressbilder på Väla Centrum finns på http://www.vala.com/om-vala/pressbilder.