2012-06-05

Premiär för vår blogg Panorama!

Panorama betyder en "allsyn", en hel syn eller vy över något. Det är med detta i åtanke som Diligentias nya blogg kommer att utvecklas och kommunicera.

Här kommer vår VD, Anders Kupsu, att dela med sig av tankar och reflektioner kring det som berör Diligentia och dess verksamhet, tex hållbarhet, miljö, de sociala och ekonomiska aspekterna i CSR, fastighetsförvaltningsbranschen samt nationella och internationella branschtrender i denna. Bidra gärna till bloggen med tankar och diskussioner! Gå till Panorama>>

Förutom Panorama har Diligenita generellt sett ökat sin närvaro i sociala medier den sensate tiden. Utöver den nya bloggen kan du nu följa diligentia på både Facebook, LinkedIn och Twitter (vanligtvis våra facebookinlägg i nedkortad version). Dessutom läggs bild- och videomaterial upp på Flickr och Youtube. Som vanligt hittar du också våra pressmeddelanden på MyNewsdesk. Nedan hittar du länkar till Diligentias olika sidor. Besök oss gärna och bidra med dina tankar och skapa intressanta diskussioner.

Diligenita på Facebook
Diligentia på LinkedIn
Diligentia på Twitter
Diligentia på Flickr
Diligentia på Youtube
Diligentia på MyNewsdesk

För mer information, kontakta:
Jesper Lautmann, Marknadsförare, 072-525 18 74
Katarina Noré, Kommunikations- och marknadschef, 08-573 655 90