2008-10-22

Välkomna till oss, Mio!

Nu slår Mio upp portarna till sin helt nya citybutik. 4000 fräscha och inspirerande Diligentiakvadratmeter mitt i Stockholm!

– Vi är jätteglada att ha hittat varandra, säger Börje Tell på Diligentia, som förvaltar de lokaler Mio valt att förlägga sin flaggskeppsbutik i. Det här är ju helt nytt - Mio mitt i stan!

Butiken ligger på Sveavägen 20 i Stockholm. Den är i två plan och har en fasad helt i glas mot Sveavägen - ett fantastiskt skyltläge. Man vill nå nya kunder, som är både kvalitetsmedvetna och kunniga, men som kanske inte alltid är roade av att ta sig till handelsområden utanför city där heminredningsbranschen traditionellt finns.

- Vi måste ju finnas där kunderna finns, säger Mios vd Christina Ståhl. När vi nu öppnar den största kompletta heminredningsbutiken i centrala Stockholm kan vi visa i full skala vad Mio står för när det gäller service, kvalitet och moderiktig inredning.

Diligentia topprenoverar hela den fastighet som Mio valt att flytta in i, och kan erbjuda de som vill bli grannar med möbel- och heminredningsföretaget fräscha, flexibla kontorsvåningar och attraktiva, centrala butikslokaler.

För mer information om Diligentias lokaler i Stockholms innerstad, kontakta:
Börje Tell, marknadsområdeschef
070-287 41 76

För ytterligare information om Mio, kontakta:
Christina Ståhl, vd Mio
0707-64 12 61
www.mio.se