Vi söker drifttekniker till Uppsala

Nu behöver vi förstärka vår personalstyrka med en drifttekniker för våra fastigheter i Uppsala. Ta chansen att bli vår nya medarbetare! Skandia Fastigheter Uppsala äger och förvaltar i dagsläget fyra centralt belägna fastigheter i Uppsala där S:t Per Gallerian är en av dom. Organisationen består av sex personer där du blir en av tre drifttekniker.

Arbetsbeskrivning och tjänsten

Som drifttekniker är du en mycket viktig del i vår strävan att hela tiden utveckla och förädla våra fastigheter. Din huvudsakliga uppgift är att se till att fastigheterna hålls i mycket gott skick, både vad gäller hyresgästers och besökares inre och yttre miljö som diverse fastighetstekniska system. I rollen som drifttekniker sköter du planering och genomförande av den dagliga driften, servicen och det förebyggande underhållet av våra fastigheter.

Arbetsuppgifter

  • Hantering av felanmälningar
  • Kontrollronder av inre och yttre miljöer samt fastighetstekniska system
  • Underhåll och felavhjälpning inom bland annat VVS, ventilation och så vidare
  • Energiuppföljning, -optimering och -övervakning
  • Skötsel av vanligen förekommande styr- och reglersystem
  • Kvalitetskontroll och underhåll av fastigheternas säkerhet, till exempel systematiskt brandskyddsarbete (SBA), sprinklersystem, lås och larm
  • Beställning och uppföljning av entreprenader
  • Fakturahantering
  • Samarbete med hyresgäster, förvaltning, entreprenörer och Skandia Fastigheters stödfunktioner

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom driftteknik, teknisk utbildning med inriktning mot fastighet/drift/elektronik samt flerårig erfarenhet eller endast motsvarande erfarenhet inom drift och skötsel av fastighet, industri eller annan processtyrd verksamhet.

Meriterande är god systemkunskap inom styr- och reglerteknik, värme och ventilation samt erfarenhet av kommersiella fastigheter. Rollen kräver att du är självgående, strukturerad och att du trivs med att planera ditt arbete.

Som person är du social, flexibel, lyhörd och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga med såväl kollegor som med kunder och entreprenörer och du lägger stor vikt vid kvalitet och kundfokus. Du är en van datoranvändare med god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Skicka din ansökan till hr@skandiafastigheter.se. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och ber dig därför att söka omgående. Sista ansökningsdag är 30 nov 2018.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Snezana Oscarsson, Centrumchef, 018-66 05 71.

Välkommen med din ansökan!