IT-chef till Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter står inför spännande utmaningar. Digitalisering, informationssäkerhet och tjänster i molnet ställer nya krav på verksamheten och vi söker nu en IT-chef som är van att leda i förändring och vill vara drivande i utvecklingen av bolagets framtida IT-enhet.

Arbetsuppgifter

Rollen som IT-chef innebär att implementera och utveckla Skandia Fastigheters IT-strategi. Du känner engagemang och målmedvetenhet inför arbete med digitalisering och informationssäkerhet. Du stöttar verksamhetens arbetssätt och processer med IT-lösningar som stödjer och utvecklar affären. I rollen ingår att kontinuerligt arbeta med externa leverantörer och samarbetspartners samt att ansvara för upphandlingar. Du har budget- och personalansvar samt företräder bolaget i IT-relaterande frågor externt.

Erfarenhet och utbildning

Du har erfarenhet av chefs- eller ledarrollen samt förståelse för Skandia Fastigheters affär och hur IT stöttar den. Det är viktigt att du har en bred IT-kompetens och är van att hantera leverantörskontakter samt att omvandla verksamhetens behov till IT-lösningar. Det är meriterande om du har kännedom om informationssäkerhet och PM3. Vi ser att du har en relevant akademisk examen eller motsvarande samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska . Som person är du social, lyhörd och duktig på att leda och inspirera dina medarbetare. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och målinriktad.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. Ansök senast den 10 december via Poolias webbplats.

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Katarina Lemon på katarina.lemon@poolia.se eller 08-555 540 20.