Nu söker vi en HR-partner till huvudkontoret i Stockholm

Vill du bidra till att Skandia Fastigheters chefer får bra stöd i sitt ledarskap? Är du intresserad av att utveckla rutiner och processer för chefsstöd och gillar du att påverka i en organisation med engagerade medarbetare, ordning och reda? Hos Skandia Fastigheter får du verka i en mindre HR-organisation med stort eget ansvar i en bred roll. Vi söker nu en driven och kommunikativ HR-partner som vill jobba hos ett långsiktigt och värderingsstyrt bolag. Är det du?

Tjänsten
Som HR-partner ansvarar du tillsammans med HR-chefen för att ge stöd till chefer i rekrytering, anställning, introduktion, lönesättning, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, anställningens avslut och att bidra i grupputvecklingsinsatser, med mera. Du kommer även att utveckla rutiner och processer för detta och driva eller vara delaktig i HR-projekt samt ansvara för samordning av det systematiska arbetsmiljöarbetet. Vidare ingår administration av tjänstebilar, statistiksammanställning och rapportering inför HR-bokslut och administration av hälsoundersökningar.
Tjänsten utgår från vårt kontor på Jakobsbergsgatan 22 i Stockholm. Rollen innebär även  kontakt med chefer i övriga landet samt emellanåt besök på lokalkontoren.

Vårt erbjudande
Du kommer till ett bolag med ett starkt varumärke med mycket engagerade medarbetare och nöjda kunder. Vi erbjuder en bred HR-roll med fokus på chefsstöd och arbetsmiljöarbete. Du får stort eget ansvar med goda möjligheter att påverka och bidra i en relativt liten HR-organisation. Företagskulturen präglas av öppenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person
Du har personalvetarutbildning eller motsvarande och minst tre års erfarenhet från en bred HR-roll. Du har kunskap i arbetsrätt och förståelse för hela HR-processen. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med ledarstöd och du bör ha generella kunskaper kring löneprocessen. Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och har god administrativ förmåga. Du är konsultativ och tycker om att bidra till att utveckla både chefer och rutiner. För att trivas hos oss är du prestigelös med eget driv.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, senast den 29 augusti 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.    

Sök tjänsten här>>

Om oss
Skandia Fastigheters kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 141 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Vi har 155 medarbetare med målet att skapa och förvalta stadsmiljöer som lever länge. Uppdraget är att leverera en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,2 miljoner ägare.