Start Stadsutveckling Fabriksparken

Här står snart 150 nya lägenheter klara

 

Fabriksparken ska bli en hållbar och inspirerande stadsdel med unika miljöer för bostäder, kontor, handel och service. En del av det nya Sundbyberg där den historiska fabriksmiljön möter parkkänslan från Marabouparken.

Vi påbörjade förnyelsen av området längs Löfströms Allé, som tidigare har varit parkering, under hösten 2016. I en första etapp bygger vi 150 lägenheter i bostadsrättsform, om ett till fem rum, med inflyttning under 2019. Läs mer på fabriksparken.se

I vårt område finns idag flera kontorsfastigheter, dagligvarubutik, apotek, café och restaurang. Ett strategiskt läge med centrala Sundbyberg och stationen runt hörnet med kommunikationer som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Den som går i motsatt riktning finner fina promenadstråk längs Bällstaån in mot stan och den prisbelönta Marabouparken med sin konsthall.

Detta händer i Fabriksparken just nu:

  • Fasadarbeten och arbeten med gården i det nya bostadskvarteret.
  • Inrednings- och installationsarbeten i lägenheter.
  • Under våren påbörjas återställning av den yttre miljön runt bostadskvarteret.
  • Sundbybergs stad arbetar med att ta fram nya adresser för området.
  • Ågatan in i Fabriksparken är avstängd från Löfströms Allé. Ny infart till gästparkeringen är belägen längre norrut på Löfströms Allé.
  • Trottoar och cykelväg i norrgående riktning på Löfströms Allé är avstängd utmed arbetsområdet. Cyklister hänvisas istället till körbanan och gående till trottoaren på andra sidan Löfströms Allé.

Fabriksparken

Stadsmiljöer

Sundbyberg

fabriksparken.se Löfströms allé 6, Sundbyberg

Kontakt

Sten Jansson, marknadsområdeschef sten.jansson@skandiafastigheter.se 08-573 657 30
Matz Rune, projektchef matz.rune@skandiafastigheter.se 08-573 655 56
Övriga projekt