Kontor högst upp i södra kontorshuset i Mörby Centrum

Äntligen kan vi erbjuda en lokal i Mörby Centrum i bästa läge! Högst upp i fastigheten och närmaste granne är takterrassen. Lokalen har moderna ytskick och stora fönster från golv till tak, med fantastisk utsikt i tre väderstreck. Med hissen ned når du tunnelbana, dusch och omkläningsrummet samt cykelgarage.

Om fastigheten

Köpcentrumet ligger i Danderyds kommun, som har Sveriges mest köpstarka invånare. I samarbete med Danderyds kommun får nu Mörby Centrum en efterlängtad om- och tillbyggnad. Fastigheten får även en helt ny fasad, interiör med generös takhöjd och inbjudande utemiljöer.

Service

Mörby Centrum är ett fantastiskt alternativ för vardagsärenden. Tunnelbanestationen Mörby Centrum leder direkt till plan 2. Här finns livsmedelsbutiker, systembolag, gym, apotek, mode, skönhet, leksaker, bokhandlare, hemelektronik och ett flertal personliga småbutiker.

Kommunikationer

Mörby Centrum är ett kommunikationsnav, med tunnelbanestation i huset (röd linje, 11 minuter från Östermalmstorg, 14 minuter från T-centralen) och ett flertal busslinjer.

Läs mer om fastigheten

Mörby Centrum

190 KVM

Danderyd

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 7

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Fastighetsdokument

Faktablad Faktablad
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal