Start Göteborg Centrum Kristinelundsgatan 13 0-353

Kontorslokal på Avenyn. 353 kvm, plan 3 - Kristinelundsgatan 13

Vi erbjuder möjlighet att hyra ett centralt beläget kontor med entré från Kristinelundsgatan i Göteborg.

Kontorslokalen ligger intill shoppinggallerian City Avenyn och P-hus Aveny som är beläget på Göteborgs vackra och livfulla paradgata Avenyn. Du har omedelbar närhet till en uppsjö av restauranger och kaféer, samt till allt som kan behövas för att uträtta dagliga ärenden: livsmedelsbutiker, apotek, postombud, systembolag och mycket mer.

I City Avenyn finns såväl personliga småbutiker som etablerade och välkända varumärkeskedjor som H&M, Intersport, KappAhl och Coop.

Lokalen har mycket goda kommunikationer i form av spårvagns- och bussförbindelser. Det tar cirka åtta minuter att åka kollektivtrafik till Göteborgs centralstation, med avgångar varannan minut under högtrafik.

Läs mer om fastigheten

Kristinelundsgatan 13

0-353 KVM

Göteborg

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 3

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Anders Strand 031-99 80 61 anders.strand@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal