Unik möjlighet att utforma ert nya kontor, centralt på Heden

Välkommen till ett kontor där ni som hyresgäst har all möjlighet att påverka materialval och planlösning. Berätta för oss hur ni vill ha det, vi har rum för fler!

Om fastigheten

Fastigheten ligger vid Heden mitt i centrala Göteborg. Närhet till E6 och E20 som leder till RV40 och Landvetter Flygplats.

Service

Nära Avenyn med stort utbud av service, butiker, restauranger och caféer. Promenadavstånd till Kungsportsplatsen och Nordstan.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busshållplats vid Heden och spårvagn på Skånegatan som nås med några minuters promenad. Även Kungsportsplatsen och Avenyn, som är anslutningshållplats för de flesta spårvagns- och busslinjer ligger inom promenadavstånd. Tillgängligheten med bil är mycket god via närbelägna trafikleder.

Läs mer om fastigheten

Sten Sturegatan 12-14

1 240 KVM

Göteborg

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 1

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Filip Ziegler 031-99 80 70 filip.ziegler@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal