Start Göteborg Västra Frölunda Frölunda Torg 245

12 miljoner årliga besökare på Frölunda Torg - nu finns en ledig kontorslokal på 245 kvm i köpcentrumet

Vill ni etablera er på ett aktivt köpcentrum med fantastiska kommunikationsmöjligheter i form av 2500 parkeringsplatser, spårvagns- och bussförbindelser så är det här den optimala etableringen. Med en separat entré, möjlighet till unika öppettider men med 30 meter till hela köpcentrumets utbud med 200 butiker och 25 matställen. Lokalen ligger på femte våningen med stora ljusinsläpp från söder och väster. Lokalen är nyligen renoverad, med utomordentliga ytskikt. Lämplig som kontor, mottagning eller praktik, och här finns god tillgång till WC, omklädningsrum samt pentry.

Frölunda Torg erbjuder en skön mix av de största svenska och internationella kedjorna, enskilda butiker och varumärkesbutiker som du vanligtvis bara hittar i city. Inte nog med att vi har flest modebutiker i Göteborg, hos oss hittar du också ett brett utbud av inredning, skönhet, teknik, sport mm. På vårt Salutorg hittar du små butiker med mat från jordens alla hörn bredvid Sveriges bästa Hemköpsbutik.

Alla vägar bär till Frölunda Torg! Du tar dig snabbt och enkelt till Frölunda Torg med bil, buss, spårvagn eller cykel. Vid Nya Frölunda Torg parkerar du gratis i tre timmar på 2 500 p-platser. Antingen ute på våra öppna parkeringsytor eller i våra parkeringsgarage. Varje dag trafikerar tre spårvagnslinjer och 19 busslinjer Nya Frölunda Torg. Från spårvagnen går du direkt från perrongen in i köpcentret. På www.vasttrafik.se finns aktuell information om buss och spårvagn till Frölunda Torg.

Läs mer om fastigheten

Frölunda Torg

245 KVM

Göteborg

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 5

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Tobias Heurlin 031-734 35 64 tobias.heurlin@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal